Розвідка розповіла, від чого гинуть російські військові на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка розповіла, від чого гинуть російські військові на Донбасі

Розвідка розповіла, від чого гинуть російські військові на Донбасі
Джерело:  mediarnbo.org

Головними причинами  загибелі російських військових на Донбасі  стають вогнепальні та осколкові поранення, але куратори з Росії та ватажки бойовиків змушують представляти ці смерті як наслідки самогубств, хуліганства та побутових конфліктів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


«За останній тиждень у районних відділеннях так званої «поліції ДНР» у Донецьку порушено близько п’ятдесяти кримінальних проваджень за фактом смерті невстановлених осіб через вогнепальні та осколочні поранення (найбільша кількість загиблих доставлена з району Ясинуватої та Авдіївки)», - йдеться у повідомленні.

У той же час, розвідники підкреслили, що «російські куратори та ватажки бойовиків приховують справжню кількість загиблих і поранених».

«За останній тиждень, за вказівкою командування російських окупаційних військ, бойовики з так званої «поліції ДНР» перекваліфікували близько 50 документів, що підтверджували смерть через вогнепальні та осколочні поранення, на наслідки самогубства, хуліганства та побутових конфліктів», - зазначили у відомстві.

За даними силовиків, командування першого армійського корпусу Росії, разом з ватажками ДНР організували систематичне приховування реальної кількості загиблих та поранених російських військовослужбовців та цивільного населення.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі АТО розповіли про активізацію бойовиків по усім напрямкам та про втрати у лавах українських воїнів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?