У Росії жахнулися майбутньому голосуванню мерців на виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жахнулися майбутньому голосуванню мерців на виборах

У Росії жахнулися майбутньому голосуванню мерців на виборах

Відомий російський блогер і журналіст Олександр Сотник шокований ідеєю допустити на  вибори в Росії родичів людей, що загинули у Другій світовій війні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

«Тут пропонують давати право багатодітним матерям голосувати за своїх дітей, а вдовам героїв війни — за загиблих чоловіків. Включаючи тих, хто загинув у 2-й світовій. Це вже біблійне "хай мертві ховають своїх мерців", — зазначив він.

Сотник висловив переконання у тому, що «мертві будуть голосувати за подальше вмертвлення країни».

«Інститут виборів вже вбитий, і я не стану шуткувати про електоральній підйом ембріонів і сперматозоїдів. Бо все дуже печально», — додав блогер.


За словами журналіста, «солодкуватий запах покійника зозливається у прозекторській".


"І країна мовчить, мов перед відспівуванням мерця. Навіть Хармсу сказати нічого. Та й Кафка давно заткнулся. От і ми помовчимо, мабуть...», - резюмував вівн.


Варто зазначити, що думку журналіста підтримали і коментаторі його повідомлення.


Так Максим Громов  опублікував коллаж, зроблений на основі афіші до "Мертвих душ" Гоголя:



Elena Weber: "Країна некрофілів. Мумія - в склепі на головній площі. Вампіри і мерці - під знаками вбивства на кривавих прапорах - бігають ій поклонятися. Замість пам'яті своїм покійникам - населення-зомбі маше їхніми портретами "ДІДИВАІВАЛІ"..."


Беленко Олена:  "Я дивлюсь, пу (президент РФ Володимир Путін - Ред.) зовсім на свій електорат не розраховує, що усілякі мертві душі шукає. А як же 86% підтримки?))".


Валерій Пономарьов:  "Про мертвих в конституції нічого не сказано! Мертві лишаються в нашій пам'яті".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у російському Курську провели опитування - чи варто чекати на революцію 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?