У мережі тонко висміяли прихильників "Новоросії": опубліковане фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі тонко висміяли прихильників "Новоросії": опубліковане фото

У мережі тонко висміяли прихильників "Новоросії": опубліковане фото

У мережі висміяли прихильників так званої «Новоросії»  з їхнім поклонінням перед Росією та нестримною любов'ю до новітніх американських гаджетів, таких як iPhone.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook письменника і публіциста Костянтина Скоркіна.

На своїй сторінці він опублікував скріншот, нібито зроблений з екрану новітнього смартфону iPhone, який запам'ятовує свого хазяїна за відбитками пальців.

«Siri, я хочу почитати новини з «Новоросії», - начебто звертається власник до свого телефону, задаючи команду.

У відповідь він отримує репліку: «Я – американський телефон, який збирає відбитки пальців своїх користувачів і розроблений геями. Ти впевнений, що ми зійдемось?».

Варто нагадати, що нинішнім керівником компанії Apple і розробником iPhone є Тім Кук, який не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації.



Як повідомляв ONLINE.UA, ватажкі бойовиків ЛНР та ДНР проповідують агресивне ставлення до сексуальних меншин, так само як і в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?