В Україні розповіли, як покарають Горбачова за Путіна і Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розповіли, як покарають Горбачова за Путіна і Крим

В Україні розповіли, як покарають Горбачова за Путіна і Крим
Джерело:  Говорить Москва

Після заяви першого і останнього президента СРСР Михайла Горбачова про підтримку російської анексії Крима  Київ попросить європейських партнерів не пускати його до Європи і не фінансувати фонд екс-президента, який розпалює ненависть між Україною та РФ.


Про це заявив радник голови МВС України, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю радіо «Говорит Москва».


«Михайло Горбачов допомагає тепер своїми безрозсудними діями не лише СРСР розвалювати, але й Росію», — підкреслив український політик.


Також Геращенко зазначив, що у подібних випадках «СБУ приймає рішення про заборону на в'їзд особам, які підтримують порушення територіальної цілісності України».

«Однак я не пригадую, щоб він приїжджав останнім часом, йому тут робити нічого», — підкреслив депутат.

У той же час він додав, що Київ буде «дипломатичним шляхом звертатися до європейських партнерів, щоб його не приймали і в Європі, і не фінансували його фонд, який допомагає розпалювати ненависть між Росією та Україною».

Нагадаємо, раніше відомий політолог Леон Арон в інтерв'ю ONLINE.UA висловив впевненість у тому, що доля Михайла Горбачова є найбільшим особистим кошмаром для президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?