У двір до екс-регіонала у Львові прилетіла граната: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У двір до екс-регіонала у Львові прилетіла граната: з'явилися фото

У двір до екс-регіонала у Львові прилетіла граната: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Львові в ніч на 23 травня на вулицях Мельника і Снопківський сталося два вибухи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації в Facebook.
Перший вибух стався о 00:30 на вулиці Мельника, де невстановлена ​​особа кинула гранату Ф-1 у двір приватного житлового будинку.
За інформацією видання Zaxid.net, будинок належить банкіру і екс-регіоналу Олегу Баляшу. Раніше, в січні, вже стався вибух в його дворі по вулиці Квітневій.
В результаті вибуху були пошкоджені два автомобілі і будка охоронця, постраждалих немає.




Другий вибух також стався у дворі приватного житлового будинку на вулиці Снопківський. В результаті вибуху о 00:39 був пошкоджений фасад будинку, постраждалих немає.


За попередніми даними фахівців вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, також вибухнула граната Ф-1.


Нагадаємо,

16 травня у Львові біля одного з кафе іноземці влаштували масову бійку із застосуванням зброї, в результаті якої постраждали шестеро людей

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?