На Кавказі відчувають, що час Росії минає - ізраїльський політолог
Категорія
Світ
Дата публікації

На Кавказі відчувають, що час Росії минає - ізраїльський політолог

На Кавказі відчувають, що час Росії минає - ізраїльський політолог
Джерело:  online.ua

Ізраїльський політолог, президент Інституту східного партнерства (Єрусалим), стратегічний радник "Черкесского конгресу" Авраам Шмулевич заявив, що на Кавказі відчувають, як проходить час Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Еліти на Кавказі відчувають, що час Росії проходить. Зараз вони з російською владою, але масово скуповують нерухомість. Хто багатший - в Москві, хто бідніший - на Ставропіллі. Це саме чиновники різних відомств і рангів", - розповів він.
"В Осетії школярів готують в спеціальних військово-спортивних таборах. Інгуші теж не відстають. У Чечні створена своя армія. Є неперевірена інформація, що Кадиров готує укріпрайони. Черкеси, мабуть, єдиний народ, який не веде військових приготувань", - додав політолог.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путин умеет только воевать — израильский политолог о Крыме, новом фронте РФ и цели "Новороссии".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?