Зірка "Відчайдушних домогосподарок" таємно вийшла заміж: опубліковані романтичні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" таємно вийшла заміж: опубліковані романтичні фото

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" таємно вийшла заміж: опубліковані романтичні фото
Джерело:  fakty.ictv.ua

41-річна актриса Єва Лонгорія

, яка грала одну з головних ролей в серіалі «Відчайдушні домогосподарки», в ці вихідні таємно вийшла заміж за 47-річного Хосе Антоніо Бастона, члена ради директорів найбільшої медіа-агенції Латинської Америки Grupo Televisa.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram актриси.


Зірка поділилася в своєму мікроблозі знімком обручок, підтвердивши тим самим свій шлюб офіційно.


"У нашому саду, в оточенні невеликої групи людей, яких ми любимо, Пепе і я зв'язали себе узами шлюбу!, - підписала фото Єва.



Весілля відбулося в Мексиці, в невеликому містечку на березі озера. На свято, влаштоване в приватній резиденції, були запрошені 200 осіб. Церемонія проводилася на заході сонця, за визнанням очевидців, все було «дуже романтично».


«Вони одружилися біля вівтаря, над ними було безліч маленьких вогників. Це було дуже романтично. Єва розпустила волосся і посміхалася протягом всієї церемонії. На ньому був сірий костюм», - розповіло джерело журналу People.



Як передає Daily Mail, плаття для церемонії створила Вікторія Бекхем, яка разом зі своїм чоловіком футболістом Девідом Бекхемом була серед гостей свята.






Відзначимо, це вже третій шлюб американської актриси. З 2002 по 2004 рік вона була одружена з зіркою серіалу «Головний госпіталь» актором Тайлером Крістофером, а 7 липня 2007 року стала дружиною французького баскетболіста Тоні Паркера. Пара розлучилася в 2011 році. У 2015 році стало відомо про заручини Лонгорії з Бастоном.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Каннах завершився 69-й кінофестиваль, де володарем "Золотої пальмової гілки" став фільм "Я, Деніел Блейк" режисера Кена Лоуча

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?