Жириновський зажадав ядерного удару по європейській країні: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський зажадав ядерного удару по європейській країні: з'явилося відео

Жириновський зажадав ядерного удару по європейській країні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Лідер ЛДПР РФ Володимир Жириновський

запропонував показово для Заходу завдати ядерного удару по країні з населенням в 200 тисяч чоловік, щоб Росію "не били по морді і не обстрілювали Донбас".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на опубліковане в youtubе відео.


"У Північному морі є острів, маленька країна - 200 тис. населення. Брюсселю сказати: ось острів, бачите, а тепер немає острова, країни. Ви що хочете, щоб нас били по морді, щоб Донбас обстрілювали? Треба показати, на що здатні наші ядерні сили", - сказав Жириновський в ефірі політичного ток-шоу "Недільний вечір" на пропагандистському телеканалі Росія-1.


Російський політик вважає, що Захід погодився б на все, якби армія РФ підійшла до Києва.


"Наступати треба і битися під Брюсселем, під Варшавою, під Прагою... Ви все чекаєте, коли знову обрушиться", - сказав лідер ЛДПР.


Жириновський відзначив, що потрібно робити жорсткі заяви, і як приклад навів висловлювання російського царя Олександра ІІІ: "Всю казну - на війну".


Він також додав, що бази НАТО все ближче до Росії, і може настати "22 червня". При цьому він заявив, що США постійно потрібен конфлікт.


"Америка - це країна, ось такий урод, йому обов'язково потрібен конфлікт, вони прийшли з пістолетом на чужі землі, всіх там перестріляли..., їм потрібна постійна війна і постійне панування", - стверджує Жириновський.


Він заявив, що "хворими" були Наполеон, Гітлер і радянські комуністи, які хотіли панування.


"Всі, хто говорить про панування, про те, що ми найкращі - це негідники, мерзотники, божевільні. Ми (Росія ред.) краще за всіх, але ми їм загрожуємо, і вони цього не хочуть, вони хочуть, щоб весь світ був як Африка, як Сомалі", - сказав політик.


Він додав, що США підкидають "вуглинку" в Сирії, Європа "підпалила" Україну, а потім "підпалять" Білорусь і Казахстан.



Раніше повідомлялося, що

Володимир Жириновський порівняв федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель з Адольфом Гітлером

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?