Тартак покликав у новий кліп відомих музикантів: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тартак покликав у новий кліп відомих музикантів: з'явилося відео

Тартак покликав у новий кліп відомих музикантів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 23 травня, український рок-гурт "Тартак" презентував кліп з нового альбому на пісню "Жити", де знялися відомі українські музиканти: Ярмак, Тарас Тополя, Олег Собчук, Євген Галич, Марія Бурмака та інші.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook лідера групи.
"Рівно через рік після прем'єри нашого попереднього відео, нарешті, викладаємо новий кліп на пісню з нового альбому "Тартака". Хочу подякувати всім друзям і колегам, які знялися в цьому відео, - ваша підтримка для мене дуже важлива! Дякую і тим, хто хотів приєднатися, але не зміг", - написав фронтмен групи Олександр Положинський.
"І звичайно ж, всі ті, хто відмовився, вже записаний в чорну книжечку", - з посмішкою додав музикант.
"Сподіваюся, кожному, хто це побачить і почує, пісня, відео та енергія присутніх у ньому людей додадуть сил і позитиву. Гарного дня, гарного тижня, хорошого життя!", - підсумував Положинський.



Як повідомляв ONLINE.UA, український рок-гурт "Океан Ельзи" 19 травня презентував довгоочікуваний дев'ятий студійний альбом "Без меж".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?