Бойовики ДНР зігнали людей на фальшивий протест проти ОБСЄ: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР зігнали людей на фальшивий протест проти ОБСЄ: з'явилося відео

Бойовики ДНР зігнали людей на фальшивий протест проти ОБСЄ: з'явилося відео

П роросійські бойовики ДНР влаштували на окупованих територіях Донбасу фальшиву акцію протесту з метою штучної демонстрації негативного ставлення населення до діяльності місії ОБСЄ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.
"Командування окупаційних військ гібридної армії РФ на Донбасі всіляко заважає міжнародним спостерігачам стежити за тим, щоб на лінії фронту не порушувався режим перемир'я. 22 травня в Донецьку за наказом командира "армії ДНР", російського генерал-майора В. Асапова була організована "акція протесту" з метою штучної демонстрації негативного ставлення населення до діяльності місії ОБСЄ. Того ж дня бойовики відключили електроживлення камер спостереження ОБСЄ в районі колишнього Донецького аеропорту", - йдеться в повідомленні.
Тим часом співробітники СММ ОБСЄ отримали від українських військовослужбовців координати розміщення танків і САУ бойовиків в певних районах селища Гольмівський, а також міст Дебальцеве, Макіївка і Донецьк.


Раніше повідомлялося, що бойовики так званої ДНР вивели з ладу обладнання СММ в районі Донецького аеропорту, а в Донецьку камери відключили від живлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?