Під Києвом підлітки влаштували бойовик з гонитвою для Нацполіції: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом підлітки влаштували бойовик з гонитвою для Нацполіції: з'явилося фото

Під Києвом підлітки влаштували бойовик з гонитвою для Нацполіції: з'явилося фото

У ніч на 23 травня в Броварах троє неповнолітніх влаштували перегони на великій швидкості, які закінчилися гонитвою для Нацполіції із застосуванням вогнепальної зброї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.
"Екіпаж поліцейських під час патрулювання вулицями міста Бровари помітив автомобіль «Шкода», який рухався на великій швидкості, на даху якого лежало тіло. Поліцейські посигналили, і той, хто перебував верхи, швидко заліз в салон через вікно. А водій іномарки тільки прискорив рух вже в зворотному напрямку", - йдеться в повідомленні.
Патрульні поліцейські одразу викликали підмогу і почали переслідування автомобіля. Незабаром трьом екіпажам вдалося заблокувати рух «Шкоди». В цей час водій вискочив з машини і побіг, а пасажир сів за кермо і, намагаючись продовжити рух, скоїв наїзд на поліцейського. Для зупинки автотранспорту працівники поліції застосували табельну вогнепальну зброю. Втікач зупинився тільки тоді, коли кулі потрапили в колесо.
"Затриманими виявилися троє неповнолітніх: один 14-ти років і двоє 15-річних.
Як з'ясувалося, найменший з друзів взяв машину у свого батька без дозволу і отримував навички водіння разом зі своїми неповнолітніми друзями", - повідомили в Нацполіції.
Поліцейський, який отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої гомілки, перебуває в лікарні.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.
Раніше повідомлялося, що 20 травня в Головному управлінні Національної поліції України, розташованому за адресою Київ, вулиця Володимирська, 15, виникла пожежа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?