Ватажок ДНР після зустрічі з помічником Путіна зробив гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР після зустрічі з помічником Путіна зробив гучну заяву

Ватажок ДНР після зустрічі з помічником Путіна зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

після зустрічі з помічником президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим заявив, що громадські праймеріз будуть проведені у всіх районах окупованого Донецька і визначать кандидатів для участі в місцевих виборах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"В ході громадських праймеріз жителі столиці ДНР визначать найбільш гідних кандидатів для участі в місцевих виборах, передбачених Мінською угодою", - сказав Захарченко.


Ватажок бойовиків зазначив, що вибори можуть відбутися в кінці цього або в першій половині наступного року.


"Київ не хоче і боїться виборів, Порошенко знає, що його агенти програють їх, тому він тягне час, щоб вибори не відбулися. Але рано чи пізно американці і європейці змусять його виконати «Мінськ-2". Тому ми повинні бути повністю готові до відкритої виборчої боротьби при будь-якій кількості міжнародних спостерігачів. Нам потрібні сильні кандидати, здатні перемогти демагогів і олігархів, яких київський режим надішле обманювати наш народ. Для відбору найсильніших кандидатів нам і потрібні праймеріз. Ми перемогли бандерівців у війні, переможемо їх і на виборах", - зазначив він.


Зустріч Суркова і Захарченка відбулася в неділю ввечері, 22 травня, в Донецьку. Ідея громадських праймеріз була запропонована ватажком бойовиків. Сурков її схвалив і збирається рекомендувати її реалізацію і бойовикам ЛНР.


Як відомо, праймеріз - тип голосування, в якому обирається єдиний кандидат від політичної партії. Між обраними кандидатами потім проходить звичайне голосування.


Раніше повідомлялося, що

приватна розвідка США вважає, що в переговорах між Росією і США з питання України намічається прогрес, але до завершення військового конфлікту на Донбасі ще далеко

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?