Скандал із посольством і контрабандою: Москаль розкрив імена причетних
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал із посольством і контрабандою: Москаль розкрив імена причетних

Скандал із посольством і контрабандою: Москаль розкрив імена причетних
Джерело:  online.ua

Контрабандні сигарети в якості дипломатичного вантажу намагався вивезти з країни чоловік першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщішин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт глави Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.
"Водій мікроавтобуса "Фольксваген-Транспортер" з дипломатичними номерами (автомобіль належить посольству України в Словаччині) житель Києва Сергій Ліщишин, який є чоловіком першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин, намагався вивезти за кордон більше п'яти з половиною тисяч блоків сигарет", - повідомив Москаль.
Він також уточнив, що лист посольства, який дозволяв забезпечити контрабанду, був підписаний дружиною водія.
Голова Закарпатської ОДА розповів, що після виникнення у митників підозр в наявності контрабанди Сергій Ліщишин влаштував скандал, погрожував викликом консула.
Як повідомлялося раніше, громадянин України в автомобілі з дипломатичними номерами намагався вивезти з країни майже 60 тис пачок сигарет під виглядом дипломатичного вантажу.
Від джерел раніше стало відомо, що до поставок контрабандних сигарет причетні співробітники посольства в Словаччині.
Як уточнив Геннадій Москаль, після отримання дозволу МЗС України на огляд автомобіля митники виявили та вилучили контрабанду і транспортний засіб загальною вартістю понад 880 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?