Порошенко розповів про отруту для Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про отруту для Росії

Порошенко розповів про отруту для Росії

Президент Петро Порошенко під час круглого столу на Всесвітньому гуманітарному саміті ООН в Стамбулі заявив, що Росія бачить в демократії загрозу, а в свободі - отруту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Сьогодні йде протистояння між тими, хто грає за правилами, і тими, хто вважає, що правил насправді не існує. Ми це чітко бачимо по Росії - ядерній державі, яка бачить в демократії загрозу, а в свободі - отруту", - сказав глава держави.
Він зазначив, що метою Росії є збільшення свого впливу.
"Справа тут не в різних інтерпретаціях, а в різних цілях. Ті, хто хоче гармонії, вважають, що це необхідно для виживання, а Росія ставить за мету збільшити свій вплив", - додав Порошенко.
Раніше Петро Порошенко заявив про існування всіх шансів на те, що українці знову зможуть заспівати футбольний гімн і національний гімн України в окупованому бойовиками Донецьку під синьо-жовтими кольорами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?