У бойовиків ЛНР вийшла сварка через пам'ятник ватажкові: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ЛНР вийшла сварка через пам'ятник ватажкові: опубліковані фото

У бойовиків ЛНР вийшла сварка через пам'ятник ватажкові: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

В Алчевську Луганської області, який перебуває під контролем бойовиків так званої ЛНР, вийшла сварка через пам'ятник ватажкові банди "Привид" Олексію Мозговому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки в соціальних мережах волонтера і активіста Гліба Корнілова, який підтримує сепаратистів.
Група активістів планувала 23 травня о 14:00 встановити пам'ятник Мозговому на площі ДК Металургів, але Корнілов повідомив, що бойовики ЛНР не дозволять звести монумент.



"Друзі, а ось тепер дуже потрібна ваша підтримка. Надійшла інформація, що сьогодні до 14:00 приїдуть у силовий спосіб зносити пам'ятник Мозговому. Ми тут ночуємо другу добу, зробили по суті неможливе. Та й найголовніше, що кошти на пам'ятник збирали всією Росією. І ніхто до нас з офіціалів НЕ під'їхав і не сказав, що є заборона. По телефону всі говорять, що узгоджено", - написав активіст.


Також Корнілов зазначив, що активісти поки не наважуються встановити пам'ятник і чекають заборони або дозволу від окупаційної "влади" міста.



Нагадаємо, Олексія Мозгового вбили 23 травня 2015 року. Автомобіль ватажка банди "Привид" підірвали, а після, - розстріляли з кулеметів.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в соцмережах посміялися з вірша російського поета Ігоря Караулова про бойовиків незаконних збройних формувань ДНР і ЛНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?