Лідер російських націоналістів жорстко пройшовся по політиці Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер російських націоналістів жорстко пройшовся по політиці Путіна: з'явилося відео

Лідер російських націоналістів жорстко пройшовся по політиці Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Один з лідерів російських націоналістів і організатор "Російських маршів" Дмитро Дьомушкін розкритикував політику президента Росії Володимира Путіна і звернувся до росіян, які поїхали воювати за "русскій мір" в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
"Після розвалу Радянського Союзу практично у всіх республіках, чомусь воювати всі ці люди (росіяни - ред.) за "русскій мір" поїхали в країну, де жодного росіянина за етнічною ознакою не вбили. Жодного! Коли мені говорять "ми поїхали туди захищати росіян", я відповідаю: "Ну що, захистили?". В Україні, це я зараз звертаюся до наших ватників, козаків та інших, охочих воювати, в Україні немає жодної етнічної війни. В Україні, навіть якщо ви берете українців як окрему націю, і з того, і з іншого боку воюють, як росіяни, так і українці. І вони не діляться за принципом росіянин - українець, якщо ви когось туди пішли рятувати. Ви тут росіян врятуйте", - сказав Дьомушкін.


Раніше повідомлялося, що прикордонна служба аеропорту грецького міста Салоніки не дозволила одному з головних теоретиків "русского міра", який неодноразово закликав вбивати українців, Олександру Дугіну, перетнути кордон Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?