Друзів Путіна висміяли за хокей: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Друзів Путіна висміяли за хокей: опубліковані фото

Друзів Путіна висміяли за хокей: опубліковані фото

Російський опозиціонер Олексій Навальний висміяв вручення друзям-олігархам президента РФ Володимира Путіна медалей разом із російською збірною з хокею, яка посіла на чемпіонаті світу третє місце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Навального.
"Дивлюся я на ці фотографії і розумію, що настав новий етап приватизації: путінські олігархи приватизували вже не країну в принципі (це давно відбулося), а найважливіші символи і культурні коди. Вони реально вважають нормальним вийти на лід і отримати медалі разом із російською збірною після її перемоги в боротьбі за третє місце в хокейному чемпіонаті", - пише опозиціонер.
Медалі отримали: Геннадій Тимченко, громадянин Фінляндії, який заробив капітал на посередництві в торгівлі російською нафтою; громадянин Фінляндії Роман Ротенберг, син Аркадія Ротенберга; Аркадій Ротенберг, друг Володимира Путіна, який став мільярдером на посередництві при поставці труб в Газпром, а зараз контролює більшу частину держзамовлення.


"І не соромляться ж. Неначе так і треба. Ну добре б де-небудь там на банкеті чужі медалі на себе чіпляли. Обмивали, кидаючи в склянку з горілкою тощо. Ні, вони ж на лід виходять. Брежнєв або члени Політбюро ЦК КПРС лізли на лід, коли перемагала та сама, справжня «Червона машина»? Ні, це уявити було немислимо. А ці вилізли і, наприклад, Ротенберг, чіпляє на себе медаль, хоча вже він міг би подалі від публіки триматися - тільки-но за його активної участі «Динамо» вперше вилетіло з прем'єр-ліги", - зазначив Навальний.
За його словами, "продана гордість за право виходити на лід разом зі збірною. Продано право на медалі".
"Шахраї і злодії виходитимуть разом із нашими спортсменами і підставлятимуть свої шиї для медалей в найурочистіші для всієї країни моменти", - додав Навальний.
Раніше повідомлялося, що 17 травня біля аеропорту Анапи в Краснодарському краї казаки напали на російського опозиціонера Олексія Навального і співробітників Фонду боротьби з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?