Скандал з посольством і контрабандою: Клімкін дав свій коментар
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з посольством і контрабандою: Клімкін дав свій коментар

Скандал з посольством і контрабандою: Клімкін дав свій коментар

Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін розповів, як будуть розбиратися з випадком контрабанди сигарет через кордон співробітниками консульства України в Словаччині.
Про це він заявив по завершенні зустрічі глав МЗС країн Східного партнерства в Брюсселі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Міністр підкреслив, що уряд буде боротися з подібними випадками, і що висновки у цій справі будуть швидкими: "Висновки будуть дуже швидкими. Наша позиція дуже чітка - не просто "нульова" толерантність, ми будемо боротися з такими випадками".
"Необхідно детально подивитися, яким чином це сталося, чи були спроби до цього, - додав Клімкін. - Ми повинні пов'язувати кожну деталь і повинні з'ясувати, чи не були причетні до цього інші співробітники посольства".
Як повідомляв ONLINE.UA, через пункт пропуску на кордоні з Угорщиною під виглядом дипломатичного вантажу намагалися вивезти з України понад 60 тис пачок сигарет на суму понад 600 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?