У Києві зробили другу спробу знести радянський пам'ятник: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві зробили другу спробу знести радянський пам'ятник: опубліковані фото

У Києві зробили другу спробу знести радянський пам'ятник: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

23 травня в Києві працівники комунальних служб почали нову спробу демонтажу радянського пам'ятника чекістам, який раніше не змогли знести бійці "Азова".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Мар'яни Пецух.
Пам'ятник встановлено неподалік від станції метро "Либідська". Поки монумент не зноситимуть, оскільки комунальники ще не придумали, як це зробити. Тому поки знімають цокольні плити і оглядають основу пам'ятника.
"Поруч стоїть автокран, робочі кажуть, що кран - для плит з цоколя, зараз же стелу не зніматимуть, тому що ще не придумали як. Кран приїхав за брилами з фундаменту. Саму стелу зноситимуть завтра, але як саме - ще не знають, будуть зараз досліджувати арматуру в основі пам'ятника. З надійних джерел дізналася, що це все робиться в стані істерики і нападу", - написала журналістка.



Як повідомляв ONLINE.UA, активісти "Азова" і члени Організації українських націоналістів спільними зусиллями не змогли знести пам'ятник чекістам і замість цього облили монумент фарбою.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?