Зустріч Порошенко з президентом Туреччини: стали відомі деталі досягнутих угод
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Порошенко з президентом Туреччини: стали відомі деталі досягнутих угод

Зустріч Порошенко з президентом Туреччини: стали відомі деталі досягнутих угод
Джерело:  president.gov.ua

У Стамбулі відбулася зустріч  президента України Петра Порошенка  і президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.


В ході зустрічі Порошенко і Ердоган обговорили навчання правоохоронців України в Туреччині, і домовилися про проведення тренінгів для трьох тисяч солдатів.


"Спочатку навчання пройдуть перші 1,5 тис українських поліцейських, потім ще стільки ж поліцейських пройдуть таке навчання. В середньому 3 тис українських поліцейських найближчим часом пройдуть навчання, тренінги в Туреччині", - зазначив глава держави.


Також були досягнуті і інші важливі угоди: домовилися про взаємний захист інвестицій, уникнення подвійного оподаткування, взаємні інвестиційні можливості, активізацію переговорів щодо зони вільної торгівлі для двостороннього економічного співробітництва.


Ще одним важливим пунктом розмови президентів двох країн стали візи: Петро Порошенко зміг досягти домовленості з Ердоганом щодо збільшення терміну дії національних віз і можливості безперервного перебування українців в Туреччині до 90 днів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко на Всесвітньому гуманітарному саміті в Стамбулі попередив про майбутню велику війну з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?