У США розповіли, чи готові на нові санкції проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розповіли, чи готові на нові санкції проти Росії

У США розповіли, чи готові на нові санкції проти Росії
Джерело:  Укрінформ

У США розраховують на  продовження санкцій Євросоюзу проти Росії.


Про це заявив координатор Державного департаменту США з питань політики санкцій Деніел Фрід, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


Фрід підкреслив, що позиція офіційного Вашингтона щодо економічних санкцій проти РФ, пов'язаних з російською агресією в Україні, зміниться тільки після виконання Кремлем всіх пунктів Мінських угод.


"Ми могли б розглянути додаткові (санкційні - ONLINE.UA) заходи. Ми це обговорювали з ЄС", - зазначив представник Держдепу.


У той же час, Деніел Фрід висловив упевненість в тому, що рішення Євросоюзу щодо санкцій в червні буде тим же, що і у США: "Кожен раз в минулому вони продовжували санкції незважаючи на кампанію в пресі, що вони цього не зроблять".


Також Фрід нагадав, що пакет санкцій проти РФ, пов'язаний з окупацією нею Криму, буде зберігатися до відновлення суверенітету України, і це ніяк не буде пов'язане з обмеженнями, введеними проти Москви за її агресію на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Деніел Фрід пояснював, чому Росію не задушили санкціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?