На Донбасі поставили пам'ятник убитому бойовику: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі поставили пам'ятник убитому бойовику: опубліковані фото

На Донбасі поставили пам'ятник убитому бойовику: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

На Луганщині в окупованому Алчевську бойовики встановили  пам'ятник загиблому командиру незаконного збройного формування «Привид» Олексію Мозговому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку прихильника бойовиків Гліба Корнілова в Facebook.


«Поки просто фото ... а трохи пізніше, як переведемо дух, буде купа подяк дивовижним людям», - написав він.



Пам'ятник бойовику встановлений поряд з ДК Металургів.




Варто відмітити що  сепаратисти побоювалися провокацій з боку окупаційної адміністрації під час встановлення пам'ятника.


Нагадаємо, що лідер бойовиків «Примари» Олексій Мозговий був убитий рік тому, 23 травня 2015 року в результаті диверсії на трасі Перевальськ-Луганськ. За версією незаконного угруповання ЛНР, автомобіль з Мозговим і його прес-секретарем був підірваний за допомогою вибухового пристрою, а потім обстріляний з кулеметів. Також загинули шестеро охоронців бойовика. За повідомленням ряду ЗМІ, в тому числі сепаратистських, до загибелі Мозгового має відношення лідер угруповання ЛНР Ігор Плотницкий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?