Франція пустила до себе міністра Путіна, незважаючи на санкції
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція пустила до себе міністра Путіна, незважаючи на санкції

Франція пустила до себе міністра Путіна, незважаючи на санкції
Джерело:  РІА Новини

Франція дозволила міністрові сільського господарства Росії Олександру Ткачову в'їзд в країну для участі в сесії Міжнародного епізоотичного бюро, незважаючи на санкції, впроваджені країнами Євросоюзу щодо РФ через політику президента Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"МЗС Франції дозволив міністрові сільського господарства РФ Олександру Ткачову в'їзд в країну для участі в сесії Міжнародного епізоотичного бюро", - повідомили в МЗС Росії.
Раніше Ткачов обіймав пост губернатора Кубані. Міністр вважає, що занепад російської економіки - це розплата за "завойований" Крим.
Тодішній глава окупаційної влади Криму нагородив Ткачова медаллю "За визволення Криму" - за підтримку, яку він надавав під час російської операції з анексії півострова.
Варто відзначити, що Ткачов входить до списку осіб, яким заборонений в'їзд до країн Євросоюзу. У січні цього року Німеччина відмовилася видати візу Ткачову, аргументуючи це тим, що міністр перебуває в санкційному списку ЄС.
Раніше повідомлялося, що Нижня палата парламенту Франції - Національна асамблея - проголосувала за резолюцію, що закликає уряд країни виступити за зняття економічних санкцій, впроваджених Заходом проти Росії через агресію в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?