Кобзон видав нові образи на адресу Порошенка
Категорія
Світ
Дата публікації

Кобзон видав нові образи на адресу Порошенка

Кобзон видав нові образи на адресу Порошенка

Російський співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон, який хотів представляти Росію на Євробаченні в Україні, в черговий раз образив президента України Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.
На прес-конференції перед концертом в Новосибірську співак почав говорити про декомунізацію Дніпропетровська, який перейменували на Дніпро.
"Я постійно перебуваю під санкціями, мені не дозволяють виїжджати в Європу, про Україну я взагалі мовчу. Хоча я народний артист цієї країни і почесний житель восьми міст України, нагороджений усіма вищими нагородами. У нас є орден «За заслуги перед Вітчизною», а у них просто «За заслуги». І ось, проте, гімн, який я співав у своєму рідному Дніпропетровську, тепер хочуть заборонити...", - сказав він.
Кобзон обурений тим, що гімн міста, який він виконував, хочуть замінити піснею "Океану Ельзи".
"На Україні вже вибирають нову композицію. Після того, як Дніпропетровськ перейменували в короткий Дніпро, слова гімну, створені в 1980-х Робертом Різдвяних та заспівані Йосипом Кобзоном, стали немодні. Місцеві депутати пропонують на місце радянського гімну пісню групи «Океан Ельзи». Загалом, декомунізація у всій красі", - зазначив співак.
Він в черговий раз образив представників української влади, зокрема президента України Петра Порошенка, колишнього прем'єра Арсенія Яценюка і екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.
"Я їх теж всіх перейменував: Порошенка в Потрошенка, Яценюка в Яйценюка, Коломойського в Коломоськіна, - зробив свій ребрендинг української влади народний артист. - Ми цей гімн все життя співали, при зустрічах на вокзалі і проводах. А тепер Коломойський зняв навіть меморіальну дошку з Гірського технікуму, де я навчався в Дніпропетровську, але мене це абсолютно не хвилює. Дивні речі відбуваються з моєю батьківщиною (Кобзон народився на Донбасі, а в 1940-х переїхав до Дніпропетровська - ред.). Важко вплинути на них, важко закликати до уму-розуму. З Порошенком, вірніше Потрошенком, я знайомий давно. Ми з ним спілкувалися, у нього в маєтку в Андалусії, в Іспанії. Мариночка, дружина його, четверо дітей. Був нормальною ж людиною! Але американці його зомбували і перетворили на послужливого пса. Інших слів не знаходжу", - заявив Кобзон.
Нагадаємо, раніше російський співак вже обзивав українського президента і озвучував безліч пропагандистських штампів про "заборони" в Україні.
Він також називав екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського "недоумком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?