Джамала розповіла, що готує прихильникам сюрприз: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла, що готує прихильникам сюрприз: опубліковано відео

Джамала розповіла, що готує прихильникам сюрприз: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Джамала перед виступом в київському палаці "Україна" поділилася з журналістами враженнями від концертів і розповіла, що готує прихильникам, які не можуть придбати квитки на її концерти, сюрприз.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал ТСН.
23 травня Джамала виступила в Києві з позаплановим сольним концертом. Таким чином співачка відреагувала на ажіотаж після великого європейського успіху.
Поки глядачі займали свої місця, Джамала відповідала на запитання журналістів. В першу чергу співачка поділилася враженнями від концерту у Львові: "Мене тричі викликали на біс! І я просто сказала - змилуйтесь", - емоційно розповіла Джамала.
Після перемоги на Євробаченні і отримання звання "Народна артистка України" квитки на її концерти не подорожчають, а для шанувальників, які не можуть придбати квитки, співачка готує сюрприз. Джамала розповіла, що планує знайти спонсорів, щоб організувати концерти з умовною ціною за квитки - 20 грн.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися нові фото виступу Джамали в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?