Росіянам пояснили, що шукати екстремістів треба не в Україні, а вдома: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіянам пояснили, що шукати екстремістів треба не в Україні, а вдома: з'явилося відео

Росіянам пояснили, що шукати екстремістів треба не в Україні, а вдома: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук порадив росіянам шукати екстремістів не в Україні, а в своїй країні.
Про це він розповів в блозі на ONLINE.UA.
"Матеріали нашої кафедри визнали в Росії екстремістськими. Рішенням Кіровського районного суду міста Свердловська... Чи його перейменували вже в Єкатеринбург? Тоді я не розумію, чому район не перейменували. Стаття про ненависть і про бегемота і антилоп була визнана екстремістською, доступ до сайту нашого був заблокований. Заблоковано доступ тільки до однієї сторінки, яка, швидше за все, була вказана в позові", - говорить він.
"Майже в кожному моєму блозі звучить слово «ненависть», причому кажу його не я, я його просто переказую. Коли в місті Свердловську, нині Єкатеринбурзі, на одній з центральних площ збиралися російські найманці, щоб їхати в Україну пополювати на хохлів, під цю справу влаштовувалися народні гуляння з матрьошками, валянками, гармонією, з освяченням попівської святою водою, чомусь жоден суд в Росії на це не відреагував. Хоча у них в кодексі є стаття за найманство. Чомусь це не вважалося екстремізмом", - додав блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: В России запутались с ненавистью и экстремизмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?