Хто акредитований у бойовиків: "Миротворець" видав новий список журналістів
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто акредитований у бойовиків: "Миротворець" видав новий список журналістів

Хто акредитований у бойовиків: "Миротворець" видав новий список журналістів
Джерело:  online.ua

Сайт центру "Миротворець", який нещодавно відновив свою роботу

, опублікував черговий список іноземних журналістів, акредитованих в так званій ДНР, в новому переліку - 293 прізвища.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Миротворець".


"Ми довго не могли зважитися і все-таки зважилися на це. Публікуємо черговий список акредитованих іноземних журналістів, які співпрацюють з країною-агресором, яка фінансує міжнародний тероризм і окупувала частину територій України", - йдеться в повідомленні.


У списку з 293 чоловік - журналісти зі Швейцарії, Франції, Японії, США, Сирії, Польщі, Нідерландів, КНДР, Китаю, Італії, Іспанії, Грузії, Німеччини, Великобританії, Болгарії, Вірменії, Азербайджану, Австрії, а також 4 - з України.


Новий список можна скачати за

посиланням

.


Центр "Миротворець" також відкрив свою офіційну сторінку в Facebook.


Як повідомлялося, в травні

сайт "Миротворець" опублікував файли зі списками більше 4 тис. журналістів, які отримали акредитацію у так званих ДНР/ЛНР

. У списку значаться імена і прізвища українських та іноземних журналістів, їх мобільні контакти і період перебування на території ДНР/ЛНР.


Прокуратура Києва за цим фактом 11 травня внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?