У Гройсмана зробили гучну заяву на болючу тему
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гройсмана зробили гучну заяву на болючу тему

У Гройсмана зробили гучну заяву на болючу тему
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр-міністр з соціальної політики України Павло Розенко заявив, що питання підвищення віку виходу на пенсію в переговорах з Міжнародним валютним фондом (МВФ) наразі знято з порядку денного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прямий ефір телеканалу 112 Україна.
"Питання про підвищення пенсійного віку на сьогоднішній день знято з порядку денного", - сказав він, відповідаючи на питання, чи взяла на себе Україна зобов'язання перед МВФ підвищити пенсійний вік.
При цьому міністр додав, що "це питання на сьогоднішній день хоча і обговорюється на різних рівнях", але його позиція, що збігається з позицією уряду і президента, така, що зараз в України є можливість "застосувати інші заходи з наповнення Пенсійного фонду України, ніж підняття пенсійного віку".
"Тому на сьогоднішній день уряд не вноситиме жодних ініціатив щодо підвищення пенсійного віку в Україні", - підкреслив Розенко.
Раніше повідомлялося, що дефіцит Пенсійного фонду становить вже 145 мільярдів гривень - і ситуація з виплатами пенсій близька до катастрофічної.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?