Катастрофа єгипетського літака: експерти зробили висновки
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа єгипетського літака: експерти зробили висновки

Катастрофа єгипетського літака: експерти зробили висновки
Джерело:  Meduza

Єгипетські судмедексперти, які вивчають останки жертв катастрофи A320, дійшли висновку, що на борту лайнера стався вибух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу, яка цитує Sky News.
За словами джерела, що близьке до розслідування і бере участь в процедурі впізнання, телеканалу, до моргу в Каїрі надійшли 80 розрізнених фрагментів, серед яких немає жодної цілої частини тіла. Логічне пояснення цьому, підкреслило воно, вибух на борту літака.
Нагадаємо, літак A320 авіакомпанії EgyptAir, що виконував рейс з Парижа до Каїру, зазнав аварії рано-вранці 19 травня. Літак, на борту якого перебували 66 осіб, впав у Середземне море.
За попередніми даними, перед тим, як літак втратив висоту, на його борту виникло задимлення. Що стало причиною задимлення, не встановлено.
Бортові самописці літака, розшифровка яких повинна допомогти встановити причини катастрофи, поки не виявлені.
Раніше глава міністерства цивільної авіації заявив, що теракт розглядається як одна з версій катастрофи літака. При цьому він підкреслив, що будь-які інші версії події не виключені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?