Серед акредитованих в ДНР журналістів знайшли дівчину-бойовика
Категорія
Світ
Дата публікації

Серед акредитованих в ДНР журналістів знайшли дівчину-бойовика

Серед акредитованих в ДНР журналістів знайшли дівчину-бойовика

У списках акредитованих в так званій ДНР журналістів, опублікованих сайтом "Миротворець", виявили дівчину-бойовика на ім'я Марія Коледа, яка в квітні 2014 року була затримана СБУ за організацію заворушень в Херсоні і Миколаєві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активістки "Автомайдан-Харків" Катерини Яресько.
"Марія Коледа в квітні 2014 була затримана СБУ за організацію заворушень в Херсоні і Миколаєві. Їй в цей час було 23, а взагалі в російському протестному русі Маша з 15 років - більшовики, КПРФ, їй все підходить... Машу обміняли і вона поїхала воювати проти України на Донбас, вбивала українців і займалася там ще й пропагандою", - написала вона.
Марія Коледа на сайті "Миротворець":


"А ось знаходимо Машу в списку журналістів, акредитованих в терористичній організації ДНР під номером 3026, значиться вона тут фотокореспондентом Спілки письменників Росії, 17.12-19.01.2015", - зазначила Яресько.
Нагадаємо, раніше сайт центру "Миротворець" приніс свої вибачення за опублікований раніше список журналістів, акредитованих терористичною організацією ДНР, через який розгорівся скандал, і в той же час оприлюднив оновлений список.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?