Немає грошей - немає кризи: соцмережі не можуть заспокоїтися після слів Медведєва в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Немає грошей - немає кризи: соцмережі не можуть заспокоїтися після слів Медведєва в Криму

Немає грошей - немає кризи: соцмережі не можуть заспокоїтися після слів Медведєва в Криму
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують іронізувати зі слів прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва жителям окупованого Криму про відсутність грошей і доречного побажання "триматися".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
"З пенсіями - це окрема тема. Пенсіями займатимуться в країні, ми не можемо зробити тільки в одному місці пенсію. Її (індексації, - ONLINE.UA.) ніде немає. Її взагалі не приймали, просто грошей немає. Знайдемо гроші - зробимо індексацію. Ви тримайтеся, на все добре", - пояснив глава уряду РФ при зустрічі з жителями півострова.
У мережі з'явилася "постанова" про підтримку малозабезпечених росіян, в якій підбили короткі підсумки зустрічі:



У зв'язку з подібним "обнадійливим" закликом окупаційної "влади" до кримчан, користувачі соцмереж запропонували дизайн нових купюр номіналом в сто "на все добре", сто "тримайтеся тут" і сто "гарного настрою, здоров'я":



Також припустили, що Слідчий комітет Росії може пред'явити пенсіонерам звинувачення в здирстві:



Крім іншого, користувач

Сергій Трубадур

нагадав про заяву Медведєва дворічної давності, в якій він наголошував на важливості підняття пенсій жителів Криму до загальноросійського рівня і стверджував, що в бюджеті РФ є на це кошти.


Багато користувачів посміялися і висловили свою думку про те, що кримчани просто не знали, яким насправді є цей загальноросійський рівень:


Користувач

дтище

написав: "все правильно сказав, це зараз просто такий загальноросійський рівень, а не такий, як Крим по ящику бачив і чув".



Інженер-програміст, в свою чергу, додав: "до загальноросійського рівня підвищили. Інша справа, що загальноросійський рівень сам по собі низький".



"Українці пропонують призначити Дмитра Медведєва прем'єром. Тільки він може так віртуозно принизити кримських ватників і поставити їх на місце", - написав Мuд Роисси.



Рогозин-на-орбите ж припустив, що відсутність коштів у бюджеті Росії, - хитромудрий план уряду РФ по боротьбі з президентом США Бараком Обамою:



Як повідомляв ONLINE.UA, зі слів Дмитра Медведєва також посміявся у своїй новій роботі російський карикатурист Сергій Йолкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?