У Путіна все-таки взялися за українського коміка
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна все-таки взялися за українського коміка

У Путіна все-таки взялися за українського коміка
Джерело:  РІА Новини

Слідчий комітет Росії почав перевірку діяльності відомого українського коміка Володимира Зеленського, якому раніше погрожував міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
СК РФ перевіряє причетність Зеленського до фінансування бойових дій на Донбасі і шукає заклики до розв'язування воєнного конфлікту в висловлюваннях коміка.
Відзначається, що раніше депутати Держдуми Росії від ЛДПР Михайло Дегтярьов і Олександр Курдюмов направили запит прихильникові президента Росії Володимира Путіна, голові СК Олександру Бастрикіну з проханням про визначення ступеня причетності Володимира Зеленського до конфлікту на окупованому проросійськими бойовиками українському Донбасі.
Також Дегтярьов і Курдюмов закликали перевірити виступи коміка, які проходили в 2014 році в районі Краматорська і Маріуполя перед українськими військовослужбовцями, і містили, як вважають депутати, заклики до розв'язування війни.
"З метою об'єктивної, повної та всебічної перевірки отриманої інформації проводиться комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів. Крім того, зараз призначена комплексна психолого-лінгвістична судова експертиза", - йдеться в повідомленні Слідчого комітету.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії влаштовували протест з прапором так званої ДНР проти Володимира Зеленського. Плакати скандували: "Сходив на фільм "8 кращих побачень" - оплатив вбивство росіян".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?