Підліток з Донбасу розповів, як його катували бойовики ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Підліток з Донбасу розповів, як його катували бойовики ДНР: опубліковано відео

СБУ
Підліток з Донбасу розповів, як його катували бойовики ДНР: опубліковано відео

Підліток з Донбасу розповів співробітникам Служби безпеки України, як бойовики ЛНР його залякували і катували, намагаючись залучити до збору розвідувальної інформації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"У середині травня на березі річки Сіверський Донець бойовики захопили 15-річного жителя Новоайдарського району. Під час тривалих нічних допитів із залякуванням і тортурами терористи вибивали у хлопця інформацію про місця розташування бойових позицій, особовий склад і озброєння українських підрозділів поблизу селища Трьохізбенка", - йдеться в повідомленні.
За словами юнака, у одного з бойовиків, які катували його, була кличка "Клим", ними керували російські найманці з Північного Кавказу. Після цього бойовики зажадали, щоб дитина почала шпигувати для них на підконтрольній Україні території.
Після того, як хлопець погодився на співпрацю з терористами, його відпустили, і він зміг повернутися додому.


Раніше повідомлялося, що  бойовики на окупованому Донбасі значно посилили інтенсивність обстрілу позицій українських військовослужбовців з важкої зброї, забороненої Мінською угодою, через це українська армія зазнала великих втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?