Скандальний Шнур пообіцяв розцілувати депутата
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний Шнур пообіцяв розцілувати депутата

Скандальний Шнур пообіцяв розцілувати депутата

Скандальний лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров (Шнур)

емоційно відреагував на новину про те, що депутат петербурзьких законодавчих зборів Євген Марченко закликав заборонити діяльність групи, і пообіцяв його розцілувати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram музиканта.


Шнуров опублікував у своєму мікроблозі фото депутата, де назвав його "Воїном добра".


"Борець з миршавий мужичком. Світлоносний мислитель. Захисник слабких і дітей. Уособлення культурної столиці. Казковий депутат. Побачу - поцілую", - підписав знімок співак.



Трохи раніше Шнуров додав аналогічний пост, де назвав Марченка "Чарівним депутатом".


"Заборонити Шнурова! Саме так! "Я тебе забороняю!" - голосно тричі промов, плюнь і зникне Шнуров. Чарівний депутат", - прокоментував лідер групи "Ленінград".



Нагадаємо, Євген Марченко закликав перевірити кліп на пісню «В Пітері - пити» не тільки на пропаганду алкоголізму, але і нецензурну лайку.


"Я хочу, щоб Шнурова покарали і заборонили. Заборонено законом лаятися", - заявив депутат, вказавши на огидну поведінку музиканта.


"Вам що, приємно: вийшов якийсь чоловічок з гітарою, миршавий, знімає штани", - додав Марченко.


Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA,

віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін на наступне Євробачення запропонував відправити скандального лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?