Окупанти в Криму прокоментували смішні слова Медведєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму прокоментували смішні слова Медведєва

Окупанти в Криму прокоментували смішні слова Медведєва
Джерело:  Говорить Москва

У анексованому Криму, де прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що в держбюджеті немає коштів на індексацію пенсій і побажав "триматися", нібито немає проблем з пенсіями, а тих, хто скаржиться на низький дохід, чекають перевірки.
Про це заявив представник окупаційної "влади" Криму Дмитро Полонський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію "Говорить Москва".
"Ми нічим не відрізняємося від інших регіонів. Завжди є невдоволення громадян, завжди хочеться, щоб зарплати і пенсії були більше, ціни менше. Є якісь об'єктивні складності. Але ніякої особливої ​​кримської проблеми з приводу особливо низьких кримських пенсій - її не існує", - запевнив Полонський.
Також він підкреслив, що буде проведена перевірка за зверненням кримської пенсіонерки, яка поскаржилася на низьку пенсію Медведєву у Феодосії. "Я думаю, що пенсійний фонд розбереться з конкретним випадком, і там буде зрозуміло, справедливо чи несправедливо була нарахована ця конкретна пенсія", - сказав Полонський.
Як повідомляв ONLINE.UA, користувачів соцмереж повеселила відповідь Дмитра Медведєва щодо маленьких пенсій в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?