Український співак похвалився хорошими гастролями по Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український співак похвалився хорошими гастролями по Росії

Український співак похвалився хорошими гастролями по Росії
Джерело:  Лайм

Колишній учасник гурту "Пара нормальних", популярний український виконавець Іван Дорн розповів, що його добре приймає публіка в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Meduza.io.
В одному з інтерв'ю для російського видання Дорн розповів, що у нього немає проблем з гастролями по Росії.
"Так все так само, насправді. Класно всюди приймають. Взагалі як ніби ніякої проблеми, ніякого бруду між нами не існує, і публіка це зайвий раз в Росії доводить. Але комусь вигідно, щоб про це ніхто не знав. І через це купа проблем", - розповів співак.
Також артист розповів про свій виступ на "Новій хвилі", де з'явився з українським тризубом перед російською публікою.
"Насправді я завжди хвилююся на виступах на "Новій хвилі", тому що для мене це не зовсім комфортний майданчик саме через публіку. Я не думав про те, як я виглядаю і яка на мені символіка. Швидше про те, як я виступлю і наскільки це всіх зачепить. Коли я виступаю для публіки "Нової хвилі" - для мене це змагання. Питання - завоюю чи ні? Ну, начебто, вийшло", - поділився Дорн.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн увійшов до числа українських артистів, які часто виступають в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?