Жителям Криму на прикладах пояснили, чому в Україні краще
Категорія
Україна
Дата публікації

Жителям Криму на прикладах пояснили, чому в Україні краще

Жителям Криму на прикладах пояснили, чому в Україні краще
Джерело:  Еспресо

Український  журналіст і оглядач Віталій Портников  вважає, що жителі Криму жили б краще, якби півострів залишився в складі України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на колонку журналіста на  Еспресо TV.


Портников пояснив, що, хоча російські пенсії і вищі за українські, ціни в РФ також на порядок вище. "А та плата, яку змушений платити півострів за фактичне перетворення в острів? Адже після окупації Криму всі зв'язки, які були природні для півострова з точки зору його географічного положення, були розірвані", - зазначив він.


Оглядач також пояснив, чому  прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв на скарги кримських пенсіонерів щодо маленьких пенсій відповів тільки що в держбюджеті немає коштів і побажав "триматися".


"Замість суші - вода. Замість Перекопу - Керченська протока. І при цьому для Медведєва Крим - такий же регіон, "як усі". Якщо хтось думав, що в Кремлі будуть вишукувати "зайві кошти" для того, щоб сподобатися жителям окупованих територій, то він сильно прорахувався, - підкреслив журналіст. - У Москві чудово розуміють, що рано чи пізно Крим доведеться віддавати і якщо вже подобатися - то тим, хто залишиться в будь-якому випадку. І в цьому сенсі Крим завжди буде забезпечуватися за залишковим принципом. За великим рахунком, це звичайна військова база, на пляжах якої можна ще й позасмагати".


"І це, з одного боку - трагедія для жителів Криму, а з іншого - щеплення для всіх і на півострові, і в Україні в цілому, хто мріяв про Росію і готовий був потрапити в обійми колишньої метрополії навіть разом з територією. З Росією приходить тільки бідність. Хіба ще незрозуміло? Грошей - немає. А ви тримайтеся", - резюмував Портников.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж посміялися над словами Дмитра Медведєва у відповідь пенсіонерам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?