Путінський політолог зробив гучні визнання по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Путінський політолог зробив гучні визнання по Донбасу

Путінський політолог зробив гучні визнання по Донбасу
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист Сергій Марков, який назвав президента Росії Володимира Путіна геєм, заявив, що окупований Донбас знаходиться під "захистом" Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.


"Донбас знаходиться під нашим захистом. Всі знають про те, що спроба влаштувати геноцид і терористичне придушення Донбасу буде припинена Росією, яка використовує всі необхідні методи для цього", - каже пропагандист.


Але в  загибелі сімох українських бійців за минулу добу  він не бачить провини Росії.


"Ні, я думаю, що зараз ці дрібні бої там проводить цілком армія Донбасу. Ви знаєте, за опублікованими даними стокгольмського там Інституту війни і миру армія "Новоросії", Донбасу, по-моєму, є шостою армією за потужністю в сучасній Європі", - сказав Марков.


Проте, він не заперечує, що зброя на Донбасі присутня російська.


"Ну, і наша, так би мовити, і українська, так би мовити. Ну, це борг будь-якої людини, прихильника свободи, демократії і антифашиста надати всю необхідну допомогу Донбасу. Якщо ви не надаєте допомогу Донбасу, не маєте права вважати себе демократом", - додав він.


Нагадаємо,  користувачі соцмереж здивувалися тому, як військовослужбовці Росії , які знаходяться на українському Донбасі,  позбавляються від загиблих солдатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?