Бойовики ДНР пішли на прорив оборони сил АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР пішли на прорив оборони сил АТО

Бойовики ДНР пішли на прорив оборони сил АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР не припиняють порушувати будь-які домовленості про деескалацію конфлікту, посилюючи обстріли по позиціях  українських сил АТО.


Про це повідомляє ONLINE, UA з посиланням на сторінку прес-служби АТО в Facebook.


"Минулої доби бандформування 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів. Як і зазвичай, левова частина таких епізодів припадає на темну пору доби", - зазначили в прес-центрі.


Бойовики продовжують інтенсивно обстрілювати наших військових у авдіївській "промзоні". "Вночі бандити декілька разів відкривали там вогонь з гранатометів, зенітних установок та 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає", - йдеться в повідомленні.


На горлівсько-світлодарській дузі знову під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинились наші опорні пункти в районі Зайцевого та Луганського.


Також у прес-центрі повідомили, що опорні пукти сил АТО неподалік Сокольників в Луганській області двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку окупанти вели вогонь з гранатометів по захисниках Станиці Луганської.


"Неспокійно було і на Маріупольському напрямку. Там загарбники з гранатометів обстрілювали наші позиції поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового. Окрім того, ввечері бойовики спробували прорвати нашу оборону неподалік Новотроїцького. При підтримці бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили", - повідомили в прес-центрі.


"Після опівночі незаконні збройні формування вже 4 рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї та гранатометів били в районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого", - підсумували в прес-центрі.


Раніше повідомлялося, що  в результаті обстрілів сім українських військовослужбовців загинули, дев'ять отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?