Найкраща тенісистка України стартувала на Roland Garros з розгрому
Категорія
Спорт
Дата публікації

Найкраща тенісистка України стартувала на Roland Garros з розгрому

Найкраща тенісистка України стартувала на Roland Garros з розгрому
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна впевнено стартувала на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Roland Garros-2016.
У матчі першого кола Еліна, посіяна на турнірі під 20-м номером, розгромила румунську тенісистку Сорану Кірстен з рахунком 6:1, 6:3.
"Мені здається, що я почала матч дуже здорово, і моя суперниця такого навіть не очікувала. Я знаю, що Сорана дуже любить грати пласкими м'ячами і використовувати кути. Тому я постійно змінювала точку удару, довжину і висоту. Можливо, з боку здавалося, що румунка погано грала на початку матчу, але це я не дозволила Кирсті показати її кращий теніс. У другому сеті гра трохи вирівнялася, але все залишалося в мене під контролем... Як вдалося подати на матч, а не прийняти (сміється)? Я думаю, що дівчатам рідко вдається подати на матч, бо їхні суперниці налаштовуються в цей момент на брейк, а подача не головний фактор в жіночому тенісі. Це - суто психологічний момент. У чоловіків трохи по-іншому. У цей момент вони в першу чергу думають про те, як надати на суперника тиск, а не про те, як повернути брейк і залишитися в матчі. І я рада, що зуміла закінчити зустріч на своїй подачі, хоча і почала гейм не дуже вдало. Я зуміла зібратися на вирішальних м'ячах" , - зазначила Світоліна в коментарі "Тенісному порталу України".
Наступною суперницею українки буде 20-річна американка Тейлор Таунсенд, з якою раніше Світоліна не грала.
"Моя наступна суперниця дуже добре бачить корт і читає гру суперниці. Вона любить використовувати косі кроси і укорочені, непогано рухається для своєї ваги, тому треба буде дивитися в обидва, бути уважною", - сказала Еліна про суперницю.
ЧИТАЙТЕ: Укра їнська тенісистка створила гучну сенсацію на старті Roland Garros
Відзначимо, що сьогодні на корті №3 відбудеться матч другого кола між Катериною Бондаренко і німкенею Аннікою Бек.
Також сьогодні українці почнуть боротьбу в парному розряді. Денис Молчанов, який програв напередодні одиночний матч, в парі з ізраїльтянином Дуді Селою битиметься з французами Грегорі Баррером і Квентіном Халі.
Еліна Світоліна і австралійка Дар'я Гаврилова зіграють проти Габріели Дабровські і Марії Хосе Мартінес Санчес (Канада/Іспанія).
Сестри Надія та Людмила Кіченок зіграють з парою Оксана Калашникова і Данка Ковиничі (Грузія/Чорногорія).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?