Стало відомо про головну несподіванку для Луценка в ГПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про головну несподіванку для Луценка в ГПУ

Стало відомо про головну несподіванку для Луценка в ГПУ
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко ознайомився зі станом слідства щодо найбільш резонансних справ, з яких часто зникають докази.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Карла Волоха в Facebook, який розповів про підсумки візитів в Генпрокуратору і зустріч з Луценком.
"Жодна установа країни не працює зараз в режимі, схожому з ГПУ. Потрібен був луценківський рівень пасіонарності, щоб всі в конторі так швидко зрозуміли, що так, як було, вже не буде, і побігли пропонувати всі можливі варіанти, щоб дати необхідний новому керівнику результат", - пише він.
"У найближчі дні стануть відомі дуже несподівані прізвища на деякі ключові посади в ГПУ. Найбільшим ударом для нового генерального стало знайомство зі станом слідства по найбільш резонансних справах. Нерідко там банально порожньо. Тобто втрачені докази, обірвані ланцюжки, що ведуть до накрадених мільярдів. І немає ніяких гарантій, що це вдасться відновити", - додав Волох.
"Не сумнівайтеся, що незабаром ми почуємо масу критики з приводу "непрофесійних", "необдуманих", і інших "не" дій нового прокурора, втрати ним "найбільш кваліфікованих" співробітників. І джерелом цієї критики будуть ті самі високопрофесійні пі ** раси, які за два роки примудрилися не просто не довести до логічного завершення слідства по абсолютно очевидним масштабним злочинам, але і нерідко навмисне їх розвалити, вдало перерозподіливши частину вкраденого попередніми вельможами на свою користь", - резюмував він.
Нагадаємо, Луценко призначить в ГПУ "чистильника", який очищатиме прокуратуру від тих, чий спосіб життя і чиї витрати не відповідають легальним доходам прокурорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?