Український комік побачив проблеми у пропагандистів Путіна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український комік побачив проблеми у пропагандистів Путіна

Український комік побачив проблеми у пропагандистів Путіна
Джерело:  Табоїд

У прес-службі "Кварталу 95" прокоментували чергові абсурдні ініціативи з перевірки діяльності відомого українського коміка Володимира Зеленсьского. Сам комік вважає, що у Росії вже вичерпалися приводи для антиукраїнської пропаганди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду".
СК РФ перевіряє причетність Зеленського до фінансування бойових дій на Донбасі і шукає заклики до розв'язування військового конфлікту в висловлюваннях коміка.
"Уже вкотре в російських ЗМІ обговорюється ця безглузда тема. Абсурдність цих "запитів" і "слідчих заходів" обумовлена ​​ще й тим, що з моменту подій, зазначених в цій новини, зокрема факту фінансової допомоги Українській армії і виступів на території АТО, пройшло вже більше півтора року", - повідомляється в заяві прес-служби.
"Цей факт наштовхує на думку про те, що приводи для антиукраїнської пропаганди вичерпалися, і повторно піднімаються "заїжджені" теми, з фігуруванням гучних відомих імен, щоб в черговий раз привернути інтерес до антиукраїнської теми", - зазначив Володимир Зеленський.
Українські ЗМІ закликають шоумена не піддаватися "черговій хвилі інформаційної істерії і не підливати масла у вогонь в чергову пропагандистську атаку на адресу України та її громадян".
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров, який традиційно представляє інтереси президента РФ Володимира Путіна, пригрозив українському коміку Володимиру Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?