З'явилися нові фото путінських подарунків для бойовиків ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися нові фото путінських подарунків для бойовиків ЛНР

З'явилися нові фото путінських подарунків для бойовиків ЛНР
Джерело:  InformNapalm

Незважаючи на заяви президента РФ Володимира Путіна, що Росія не постачає зброю на Донбас, в мережі на сторінці одного з бойовиків ЛНР виявили фото з російським танком Т-90А, який раніше був помічений на знімку військовослужбовця 136-ой омсбр ВС РФ Віталія Маракасова .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm.
"Перед нами, судячи з бронювання нічного прицілу, російські танки Т-90А модифікації 2006 року (спочатку об'єкт 188А1) з тепловізором другого покоління Есса. Танки пофарбовані в триколірний камуфляж, чітко видно датчик вітру. На одній з фотографій зображений короб для зенітного кулемета НСВТ, у якого світло-зеленою фарбою зафарбований бортовий номер танка", - йдеться в повідомленні волонтерів.



Волонтери встановили, що на знімках, які були зроблені в жовтні 2014 року і травні 2016- го, зафіксовано один і той же танк. Але якщо два роки тому цю бойову машину помітили в складі російського підрозділу на дорожній розв'язці недалеко від луганського аеропорту, то тепер на тлі танка позував проросійський найманець.


Раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі отримали з Росії військову техніку, боєприпаси, пальне, а також поповнення з військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?