У Трампа відверто розповіли, що він думає про Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У Трампа відверто розповіли, що він думає про Україну

У Трампа відверто розповіли, що він думає про Україну
Джерело:  online.ua

У Дональда Трампа, ймовірного кандидата в президенти США від Республіканської партії, поки що немає курсу щодо України.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це в інтерв'ю DW розповів його радник з питань зовнішньої політики Валід Фарес.
Журналіст видання зазначив, що конфлікт в Україні «ймовірно, є найбільшою перешкодою для поліпшення відносин з Росією», і запитав, що з цим буде робити Трамп.
«Що ж, дозвольте мені сказати, що він ще не розробив свою лінію поведінки (в цьому питанні - Ред.). Ми знаємо, що в своїх виступах він говорить, що відносини з Росією і НАТО перейшли в кризу з часів вторгнення до Криму і інцидентів всередині України. Але він ще не розробив свою стратегію, - сказав Фарес. - Але я вважаю, і зараз я виходжу за рамки того, що він говорив, наступний етап у відносинах з Росією, після цих подій, повинен також охоплювати вирішення кризи в Україні, і воно повинно бути надійним. Що саме потрібно зробити, я не знаю, оскільки це питання ще не було розглянуте».
Нагадаємо, главою виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа став політтехнолог Пол Манафорт, який свого часу консультував екс-президента-утікача України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?