Як росіяни розпалювали війну на Донбасі: оприлюднено ще один відеодоказ
Категорія
Україна
Дата публікації

Як росіяни розпалювали війну на Донбасі: оприлюднено ще один відеодоказ

Як росіяни розпалювали війну на Донбасі: оприлюднено ще один відеодоказ
Джерело:  online.ua

Донецький блогер і журналіст Денис Казанський

розповів, як в березні 2014 року на проросійських мітингах вперше з'явився лідер сепаратистів Павло Губарєв і як росіяни розпалювали війну на Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"1 березня все було як завжди: трибуна, апаратура, яку Партія регіонів на такі заходи виставляла. І регіонали виступали на початку. Адже ніби готували мітинг для себе. А потім Паша Губарєв увірвався зі своїми хлопцями на сцену, влаштував бійку (нібито йому тоді пошкодили руку, він потім ходив з гіпсом). Все це виглядало досить натурально, не можу сказати, що це було схоже на спектакль. Губарєв попросив слово, йому не дали слова, вони дійсно билися. Але, ти знаєш, не покидає відчуття, що все це було спеціально зрежисовано", - згадує журналіст.


За його словами, на проросійський мітинг прийшла велика кількість агресивно налаштованих людей.


"Ситуація в Донецьку вже підігрілась до потрібного градуса. Крім привезених в автобусах людей, прийшло багато жителів міста, багато як для Донецька, тисяч двадцять. І люди прийшли вже агресивні, дуже злі. Там і символіки ПР не було, зате були російські прапори, було зрозуміло, що в Донецьку навіть нізвідки просто так взяти стільки таких прапорів", - сказав Казанський.


"І ось залишилося у мене на відео: людина з Ростова виступає: "Ці прапори, це все ми привезли! Ми приїхали допомагати!"



Повний текст інтерв'ю

читайте на ONLINE.UA: У Донецьку чекали російські танки, а божевільним Губарєвим шантажували Київ - Денис Казанський про початок війни

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?