У Лукашенка зробили гучну заяву про білорусів, які воюють проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лукашенка зробили гучну заяву про білорусів, які воюють проти України

У Лукашенка зробили гучну заяву про білорусів, які воюють проти України
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Білорусі Ігор Шуневич заявив, що білоруси, які брали участь в бойових діях на території України, можуть бути затримані в своїй країні тільки за наявності правових підстав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Тільки за наявності правових підстав", - сказав Шуневич, відповідаючи на відповідне запитання.
Такими правовими підставами, за його словами, можуть бути оголошення людини в міжнародний розшук або обрання щодо неї запобіжного заходу на території Росії і доручення правоохоронним органам Білорусі її затримати.
Відповідаючи на питання журналістів про нібито плановані в Білорусі заходи російських неонацистів, Шуневич зазначив, що поки оперативної інформації про підготовку таких заходів МВС республіки не має.
"Якщо такі заходи будуть несанкціоновано проходити з порушенням нашого законодавства, ми будемо тут реагувати", - сказав міністр.
Нагадаємо, лідер українського гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, який не бачить можливості для повернення окупованого росіянами Криму, заявив, що "серцем вірить в об'єднання України і Білорусі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?