Під Києвом приземлився літак із Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом приземлився літак із Кремля

Під Києвом приземлився літак із Кремля

Після того, як до Ростова-на-Дону прибув літак президента України, у Київській області в аеропорту Гостомеля приземлився російський урядовий літак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Flightradar.
Згідно з даними сайту flightradar24.com, в Україну прилетів Ан-148 з реєстраційним номером RA-61716. Цей літак належить до Спеціального льотного загону "Росія", який займається перевезеннями перших посадових осіб Росії, а також керівників ФСБ Російської Федерації.
Пасажирський літак вилетів з московського аеропорту "Внуково" о 9:32 ранку за Києвом і приземлився в Гостомелі о 10:55.
За останніми даними, літак вже повернувся в Росію.


Нагадаємо, літак президента України Петра Порошенка прибув до Ростова-на-Дону, щоб забрати на Батьківщину незаконно засуджену в Росії українську льотчицю Надію Савченко.
За інформацією одного з джерел стало відомо, що Надія Савченко вже піднялася на борт президентського літака.
Також повідомлялося, що президент Петро Порошенко помилував засуджених російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, які раніше подали відповідне прохання главі держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?