Через пам'ятник ватажкові бойовиків ЛНР сепаратисти пересварилися
Категорія
Україна
Дата публікації

Через пам'ятник ватажкові бойовиків ЛНР сепаратисти пересварилися

Через пам'ятник ватажкові бойовиків ЛНР сепаратисти пересварилися
Джерело:  online.ua

В Алчевську Луганської області окупаційна влада пересварилася через установлений напередодні пам'ятник убитому ватажкові банди бойовиків ЛНР "Привид" Олексію Мозговому і вирішила його знести.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог бойовика Олександра "Крота" Скиданова в ЖЖ.
"За повідомленням корінної мешканки Алчевська Марини Тесьминецької (Ісаєвої), з якою мені вдалося поспілкуватися, влада Алчевська, спочатку давши дозвіл на встановлення пам'ятника Олексію Борисовичу Мозговому в місті, в момент, коли його установка вже завершувалася, несподівано відкликала свій дозвіл. І тепер за наказом влади Алчевська нібито незаконно встановлений пам'ятник підлягає знесенню", - написав він.
Крім того, через встановлення пам'ятника ватажок ЛНР Ігор Плотницький звільнив командира незаконного озброєння "Привид" Юрія Шевченка, про що він повідомив в Facebook:
"Підтверджую своє звільнення. Вранці. Особисто Плотницький. В його кабінеті. За пам'ятник Олексію Мозговому, встановлений вчора в Алчевську", - написав Шевченко.
Раніше  активіст Гліб Корнілов, який підтримує сепаратистів, також повідомляв про те, що між бойовиками ЛНР вийшла сварка через пам'ятник ватажкові банди "Привид".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?