Ватажок ДНР заговорив про новий референдум про приєднання до Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР заговорив про новий референдум про приєднання до Росії

Ватажок ДНР заговорив про новий референдум про приєднання до Росії
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив про приєднання до Росії, згадавши це в числі можливих шляхів розвитку "республіки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистське видання ДАН.
«Референдум про приєднання до Росії - це один з можливих шляхів розвитку Донбасу. Але, погодьтеся, його треба проводити тоді, коли є можливість реалізувати той вибір, який зробить народ», - вважає Захарченко.
«Референдум про незалежність" (незаконний референдум 11 травня 2014 року, - Ред.) ми змогли реалізувати, хоча і заплатили за це дуже високу ціну, - продовжив бойовик. - І якраз ця ціна - життя наших громадян, віддані в боротьбі за незалежність - диктує нам необхідність довести до кінця цю боротьбу».
«Ми будемо приймати рішення про проведення референдуму про приєднання до Росії тоді, коли будемо впевнені, що зможемо реалізувати вибір народу, яким би він не був», - підсумував Захарченко.
Нагадаємо, Захарченко після зустрічі з помічником президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим заявив, що громадські праймеріз будуть проведені у всіх районах окупованого Донецька і визначать кандидатів для участі в місцевих виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?