У Росії звільнення Савченко назвали перемогою цивілізації
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії звільнення Савченко назвали перемогою цивілізації

У Росії звільнення Савченко назвали перемогою цивілізації

Російська поетеса Аліна Вітухновська назвала  звільнення українки Надії Савченко та її повернення в Україну "перемогою цивілізації".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook поетеси.
"Перемога цивілізації. Ну ось тепер можна і сказати очевидне. Звичайно, було відомо і зрозуміло заздалегідь, що Савченко звільнять. Це раціональна очевидність, цивілізаційна доцільність. Те саме раціо, яке відкидає євразійська гопота. Тобто як би Росія не відставала від світу, в які б безодні часу і чорних дір вона не провалювалася, цивілізація завжди переграватиме її в стратегічно й історично важливих рішеннях. Савченко - звичайно ж - той випадок. Випадок, коли не можна було втриматися на євразійсько-мілітаристських понтах перед обличчям світової дипломатії. Цивілізації. Здорового глузду", - написала вона.
Раніше стало відомо, що п резидент Росії Володимир Путін підписав указ про помилування Надії Савченко на прохання родичів російських журналістів, в загибелі яких звинувачували українку.
Нагадаємо, раніше російська поетеса Аліна Вітухновська висловила свою думку щодо останніх дій влади Росії з президентом РФ Володимиром Путіним на чолі і назвала їх психопатичними.
Про те, як проходив обмін Надії Савченко на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва читайте в хроніці ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?